diumenge, 22 de juny del 2008

La Mirada de Francesc: Capítol 19: Epílegs d'una vida

La Mirada de Francesc: Capítol 19: Epílegs d'una vida
www.mogulus.com/maxterguitar

Capítol 20: On és el capítol 18?

Bon dia, lectors!!



Avuí em llevo feliç. Fá molt de temps que no tenia un dinar familiar a casa i avuí será. Em falta la montse, peró ella sola s'ha anat marxant del nostre costat. S'ha de donar compte com s'equivoca...



Ahir al vespre vaig anar a veure la peli "Sex in New York". Bona. No defraudará. Aneu-hi. Sobre tot kim kattral está soberbia. La trama es la mateixa de sempre, peró aquesta vegada... millor no ho explico, peró ja us podeu imaginar el final si sou seguidors de la serie.



Bé, anem al centre de la qüestió: On és el capítol 18? Aquest capítol el deixo per el final del Blog. En ell tinc pensat escriure sobre un paratge de la vida a qui ningú ens agrada ó agradaria viure. Que passa ó qué hem de fer si una persona ha marxat de la nostra vida voluntariament, de forma violenta; i de cop trobes una trucada seva en el móvil? Si fos del pare?





Ahir al matí em vaig trobar aquesta sorpresa. Una trucada perduda. Aquesta persona va decidir que havia de fer en la meva vida sense preguntarme res. Es possible que sigui un error, peró si no ho es?