divendres, 14 d’agost del 2009

Dia 216: Quadern de Bitácora. Vacances

Després de llarga lluita per fí han arrivat les merescudes vacances. Si, son aquells dies que tant esperes durant l'any per que passin a la velocitat de un F1.
Hi arrivo una mica cansat. La feina ha estat una mica complicada aquest dies que hi he tornat. Canvis i mala llet per totes les bandes han fet treure el meu costat més... irónic. Almenys he sobreviscut.
En l'aspecte personal, es que no he parat de sortir els caps de setmana: que si entrenament, que si sortida amb amics, que si visitas... La palma; el passat dissabte: Una troballa inesperada per la tarda i una agradable cita sense sexe per la nit.
La de la tarda té delicte la cosa. Sabeu que he escrit que desde fá una temporada, em passen sensacions extranyes que em permeten "preveure" que pot passar. Doncs vaig intuir la Cristina quan la tenia a uns 200 metres de distancia. Com la cosa no va quedar correcte el dia que varem quedar, vaig prendre el toro per les banyes i vaig fer-me el trobadis. Ens varem prendre un café i xerrar. El resultat es el que esperava... tot i que ho vaig confirmar a la nit.
La sortida de la nit va ser molt estimulant. Vaig quedar amb una amiga(no és la Cristina, malpensats) i varem baixar al port. La vaig portar al CDLC -un local molt especial prop de les torres mapfre- On hi varem entrar a les 11 i sortirem a les 2, després de xerrar molt i fotren's entre pit i espatlla un muy señor mojito (Quan es bona, una copa pot durar el que vulguis). Vaig descobrir una cosa d'ella. S'hi pot parlar de tot. Es una Dona curiosa per les coses i els detalls i m'agrada. Crec que puc aportar coses i ella em pot aportar. Espero tenir la seva amistat molts i molts anys.
Bé doncs, ara toca parar que a la biblioteca hi ha cua.... i perden la paciencia.
Arreveure!