dijous, 28 d’agost del 2008

La Retornada de les Vacances

Hola nois, que tal?

Sembla que aquest periode de descans m'ha anat força bé. Els primers dies vaig estar una mica de bajón, per que la soletat (entre altres coses, una mica buscada per part meva); havia començat a fer estralls. Estar sense parella i cap amic aprop era difícil.

Tot a anat millorant aquesta setmana. He estar amb uns amics que son "familia postiza", i sobre tot, amb algú amb no confiava estar. En Josep María.

Aquesta es una d'aquelles histories que més endavant explicaré, la que em vincula a ell. És el meu Germá mitja, cassat feliçment (en contra d'algunes opinions) i que sempre está fora de cobertura. Peró Aquest cop no ha fallat i aixó ha estat un punt important en la meva rehabilitació post parella. Els seus consells, com a mínim, calen escoltar-los. Té un cert grau d'encert.

Pel que fá a tema examens, algún aprovaré segur. Estic anant a marxes forçades a veure si salvo les mates de segón. Sería molt important en la meva carrera per no defallir. Sé que sóc bó i ara toca desmontar a tots els que pensen que em rendiré.


Apa, me'n torno a la feina, que ja m'he quedat una mica més tranquilet desprès d'haver escrit una estona aquí.

Una abraçada,