dijous, 14 de maig del 2009

Quadern de bitácora: dia 150. un Accident que fa pensar

Aquest Dilluns al matí, vaig tenir un accident de salut que per sort no ha revestit gravetat, peró que podia haver passat. Estava reunit amb uns senyors doctors i ats i en aquell moment, vaig quedar amb els ulls ennuvolats caient rodó a terra. El diagnosi fet en aquell moment ha estat que vaig patir una lipotima....

Com ja saps, estic intentant coordinar els meus esforços amb l'univers, i vaig demanarli que m'ajudes a posarme bé de tota l'energia negativa que tenia. A fé que ho ha fet. Quin viatge. Encara es avuí i no estic del tot recuperat. Ja em va avisar l'ats que uns dies estaré fora de combat. He exigit massa i el cos demana calma.

Poc a poc refaig la vida, no ha calgut deixar la feina, ara toca començar a entrenar. Poc a poc, que la meva esquena emprenya desde el diumenge a la tarda. Sembla ser que una baixada de tensió, més el dolor més les altes temperatures van fer que tot anés així.

LLiçó apresa. Per altre ordre de coses, la recárrega d'energia es lenta peró positiva. Demá tornaré a entrenar una mica i portaré la meva esquena al mecánic que tinc allá.... I per la resta sense novetat; esperant que la batalla final a Terrassa pugui sortir endavant, tot i que ara per ara, es més important la salut.

Peró tranquils: ENCARA ESTIC NAVEGANT!