dissabte, 6 de març del 2010

Dia 64: Segón Quadern de Bitácora. Es confirmen les petites coses

Deu minuts per escriure en el meu quadern se'm presenten pocs. Aquesta setmana ha estat més tranquila (ja tocava). Es confirmen les petites coses que ja savia. Poc a poc els canvis van passant per la meva vida i m'agrada molt, la veritat.
La compra del Vaixell es més difícil del que em semblava fa un any. I la raó es més dins meu amb les meves pors que per la part exterior. El primer pas, l'acabo de començar... es dominar precisament les meves pors al canvi. La conversa que vaig tenir fa més/menys 15 dies es va refrendar dijous a la tarda quan vaig poder aturar una nova crisi. Encara sé que tinc alguna seqüela peró com ja sé d'on és i d'on vé doncs calma i tranquilitat. Es començar a dominar el que no dominava. Gracies , maria gran, per els teus consells. L'experiencia és un grau i m'ha anat molt bé.
He seguit veient vaixells, peró cap m'acaba de convencer, alguns pel preu, altres per l'ubicació. Peró si, hi ha ún prop de Rubí (exactament a les Fonts-Rubí) que mola molt hi he començat a negociar per ell. 85m2 + 50 terrassa sense problemes per aparcament. El iot té un petit embarcader... preu, 200.000e. i la promesa de una bona hipoteca a Caixa Geral (pot ser que surti una bona tasació i cobreixi el 100).
Alhora, es temps de començar la segona part de l'operació. Ara torno a tenir ganes de veritat de tenir una dona al meu costat. Sense presses, peró una parella. Com sempre dic, no la busco per que en faci uns ous ferrats, el que vull es que si jo agafo la paella ella hi posi l'oli, i al inrevés també. Per aixó, la setmana vinent començaré a sortir amb alguns amics i amigues del Gim, a fer altres tipus de colla que em puguin facilitar (i facilitar jo també) sortides per coneixer més personal... es hora de rematar la feina, deixar el que em queda de passat enrera i mostrar que sóc el que sóc. Tot guanyat, tot per Guanyar.