divendres, 10 de juliol del 2009

Dia 194: Quadern de Bitácora. Resultats

Avuí es el últim dia de Baixa. Ja tinc l'alta per part del metge. M'ha avisat que passaré uns dos mesos amb dolors. La meva amiga sandra ja m'ha recordat el meu poder mental..... Et faré cas.
La busqueda de pis en solitari es més complicada. tots et diuen que no hi ha problema per l'hipoteca... el que no está és el problema de l'hipo...cresía. Tots els venedors tenen tanta presa que no importa res... Aixó sí, m'he enamorat d'un que tinc a prop de casa del meu germá jordi. La nostre relació comença a demanar espai.... i crec que l'univers m'ho portará rápid aixó.
En un altre ordre de coses, demá he quedat per sortir amb una coneguda. Ya sé que si no surt res no passa res, peró es del barri i el meu ritme de vida es complicat. FEina, entrenar i estudiar deixa poc temps.... i tampoc tinc molt clar que vull.... Demá ho sabré.
Bé xiquets, les coses comencen a posar-se a lloc. Comença la pretemporada i l'equip está amb ganes.... Peró sembla l'Estatut de CAtalunya.... Llarg, retallat, ambiciós i amb tots disposats a dir la seva... sort que m'assemblo una mica al montilla... de carácter eh! que es un txist.....
PD. Cliqueu aquí per seguir la lectura http://www.youtube.com/watch?v=iCyFLH5fFhc