diumenge, 11 d’octubre del 2009

Dia 273: Quadern de Bitácora. AGORA i Aclaracions.

Agora és una Expressió Grega que pot ser intepretada com a moment. Primer de tot em toca "aclarar" un comentari escrit fa molt temps enrere.... Jo no poso en dubte que estiguis perfectament amb la teva parella.... el que va ser el teu entorn Sí. Sempre. I es que encara no entenen per que has marxat.... i com jo ho sé i m'has demanat que no ho digui no he obert boca. I l'opinió que jo pugui tenir encara está guardada, tant sols comences a saber alguna cosa desde la conversa que varem tenir Dilluns per teléfon tots els Germans junts. Aquest és el meu espai amb els pensaments més privats, els que comparteixo amb els més intims... peti qui peti. És el meu espai i mentre no insulti ni expliqui mentides tinc llibertat.

Per el que respecte a la setmana, tot ha anat perfecte. La feina encomenada pels meus responsables a la feina ha sortit gairebé per sobre del demanat; els meus ullets han millorat i estan quasi al cent per cent (encara em quedan alguns reflexes) He tornat a Estudiar i m'han demanat que faci de Crític extern sobre els continguts d'un programa de Tele (en plan de amigos, eh? que aquí tot es pot agafar per dobles sentits).

Del tema Vaixell estic a l'espera que m'arrivin uns planols.... Por fa María.... enviamelos ya que estoy impaciente por empezar a operar....

P.D. Agora també és el títol de la nova pel.licula d'Alejandro Amenabar.... BESTIAL, BRUTAL.... És una Sinopsi on ens ensenya com de Béstia són els Fanatismes religiosos, com treballen per manipular les persones i com les persones ja els va bé ser ignorants i que altres pensin per ells. Qui la vegi, veurá una gran semblança entre els cristians d'aquella época i els Talibans actuals. Hypatia (la Señora, Madre, Hermana) venuda pels seus dexebles Sinesio (amb el temps cap de l'esglesia Romana a Alexandria) i Orestes (qui sempre posava tot en dubte fins que arriva a ser Prefecte de Roma a Alexandria i deixa de banda el que va ensenyar Hypatia), Davo (l'esclau cristiá de Hypatia, encegat e la revolta contra els Romans, marxa adestruir Roma); Cirilo (molt semblant al que ara seria O. Bin Lad..) i Amonio (un pobre home que no es discuteix res per que no te rés amb que pensar). Sobre tot quedeu-vos amb la lliçó. Hypatia va ser la primera persona que va posar en dubte la Teoria Ptolomeica del centralisme de la terra en l'univers. al final, gracies als fanatismes religiosos el mérit el va obtenir Kepler 1.200 anys després. POSEU EN DUBTE TOT EN EL QUE CREIEU... JA QUE TOT TÉ UNA SEGONA CARA.