dissabte, 6 de febrer de 2010

Dia 37: Segón Quadern de Bitácora. A Navegar

Aquesta setmana ha estat de tranquilitat... a mitjes. Dissabte passat vaig sortir a sopar amb vells coneguts. em va fer molta il.lusió tornar a trobar-me a Magda, La Sussana, la Mónica, En Dani... Bé; a tots aquells amb qui vaig passar algunes hores dures sota les classes dures ( i a la llarga, bones) de Carme. Estem tots molt canviats, massa. El temps passa. Les idees, a vegades es queden.

Després, ha tocat la negociació del salari. Estem en la batalla. Espero que la setmana vinent quedi tot arreglat. El pactat es el pactat i si no es compleix, senyal que ni el que está escrit val. Malament anem. Per cert, també cal dir que ja es molt problable que hagi trobat pis. 100 metres i vistes directes al palau sant jordi... Vull mirar com es la gent que envolta el barri. si m'agrada, sé que es el meu. Veieu per qué comento el tema del salari? Anem bé, molt bé de Benzina, peró cal anar una mica millor. No ens podem relaxar. com diu Guardiola: Les setmanes son molt llargues si no tenim partit dimecres... i ja tinc ganes de tornar a jugar la champions...Dijous primer matx, divendres tarda el segón...

I es que cansa una mica xerrar de coses banals. He aprés que només val la pena començar a parlar de pisos i examens. Es el que fá que estiguis centrat al cent per cent... encara que tinc una mica de temps per pensar amb la María. Quina gran persona encara que sigui un pél jove... Hem d'estar atents als seus passos, farás coses molt grans en la teva vida. Segur.

P.D: Gus, Felicitats per el teu 9.5 al doctorat-master ó que punyetes sigui... peró recorda, hem de millorar la mitja décima de nota ok jajajajajaja :-)

2 comentaris:

Gustavo Almagro Rojas ha dit...

Gràcies home! és la nota del meu projecte de final de carrera. Si tingués aquests rampells de perfeccionisme que tens tu segur que no estaria content amb la nota que he tret, JAJAJAJA ;)

Francesc Martínez Torrents ha dit...

no es un rampell simplement em sembla injust... i aixó sí que no ho soporto...